Essi Unkuri bikineissä tyrmäävä kaunotar – lomakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähtävä missikaunotar julkaisee nykyisin ajoittain upeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan Unkuri on aurinkolomalla.

Nyt Essi poseeraa Singaporen maisemissa upeissa bikinikuvissa muun muassa nauttien ruokaa uima-altaassa kelluvalta tarjoiluvadilta ja nauttien auringosta rannalla.

– Tänään tuntui ensimmäistä kertaa siltä, että on oikeasti lomalla. Arjen kiireiden unohtamisessa menee aina muutama päivä ja matkustamista on riittänyt monelle päivää, jos tämä tästä alkaisi rauhoittumaan. Ainakin kaikki puitteet siihen löytyy, Essi Unkuri kirjoitti kuviensa yhteydessä.

View this post on Instagram

Good morning Bali💚

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

Äskettäin Unkuri karisti Suomen tomut jaloistaan ja suuntasi ansaitulle lomalle Singaporeen. Kyseessä on hänen ensimmäinen reissunsa noille kulmille, ja tunnelma on ollut korkealla. Essi juhlisti ensimmäistä lomapäiväänsä bikinikuvalla.

– Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa, ensimmäinen lomapäivä. Viime yönä raivattiin tiemme ensimmäistä kertaa ikinä Kauko-Aasiaan ja vitsi, että on ollu siistiä! Singapore on ainakin tähän mennessä ylittänyt kaikki odotukset.