Marika Fingerroos heruttelee lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Tällä kertaa Marika on pakannut.

Takavuosien kohujulkkis nähdään tällä kertaa taannoisella lomallaan ikuistetuissa kuvissa, joissa pääosaan nousee kiistatta hänen poikkeuksellisen näyttävä rintavakonsa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.