Miehen raju ratkaisu – poisti tatuoinnin raastinraudalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tatuoinnin poistaminen on yleensä pitkäkestoinen ja kallis projekti. Usein edullisemmaksi tulee peitekuvan toteuttaminen kuin vanhan tatuoinnin poistattaminen. Tatuointi poistetaan yleensä laserilla ja se voi vaatia useamman hoitokerran kuvasta riippuen.

Matias Costa -niminen argentiinalaismies on poistanut tautointinsa raastinraudalla. Hän on jakanut projektista kuvia sosiaaliseen mediaan. Mies kertoi Mendozan paikallislehdessä, että halusi lentokenttäpoliisiksi.

21-vuotias otaksui, ettei viranomaisilla saa olla tatuointeja ainakaan näkyvissä paikoissa. Raastinraudalla hiottu iho valui runsaasti verta ja mies joutui hakeutumaan sairaalaan jäykkäkouristusrokotetta ottamaan. Iho kuitenkin parantui, eikä tatuoinnista ollut lopulta jälkeäkään, 9Gag uutisoi.