Nyt puhuu Maisa Torppa! Syyttää erostaan suomalaista mediaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Maisa Torppa ja rallitähti Jari-Matti Latvala ovat olleet koko suhteensa ajan tiiviisti suomalaisten medioiden otsikoissa. Nyt vuosia jatkunut suhde on päättynyt yllättäen eroon, kun julkkispari on ilmoittanut peruneensa häänsä.

Torppa on nyt paljastanut sosiaalisessa mediassa eronsa syyn, ja hän syyttää siitä erityisesti suomalaisia medioita.

– Jo kolme ja puoli vuotta sitten hämmästyttiin Jari-Matin kanssa siitä, kuinka paljon ihmisiä kiinnosti meidän kahden parisuhde. Annettiin muutamat haastattelut ja kuviteltiin tilanteen siitä rauhoittuvan, Maisa Torppa kirjoitti.

Näyttävä julkkiskaunotar kertoi suhteen sujuneen onnellisesti, vaikka ajoittain Latvalan ralliura ja entinen tyttöystävä aiheuttivat suhteeseen ongelmia. Äskettäin Seiska uutisoi, että Torpalla olisi ollut suhde toiseen mieheen.

View this post on Instagram

Jo kolme ja puoli vuotta sitten hämmästyttiin Jari-Matin kanssa siitä, kuinka paljon ihmisiä kiinnosti meidän kahden parisuhde. Annettiin muutamat haastattelut ja kuviteltiin tilanteen siitä rauhoittuvan. Meidän vuodet yhdessä on sujunut pääsääntöisesti todella onnellisesti ja rakkauden täyteisesti. Tietysti on ollut haasteita esim koko aikainen rallin aiheuttama stressi ja Jari-Matin entinen tyttöystävä rallipiireistä, joka vainosi meitä todella pitkään. Tämän vuoden alussa sain tietää jotain aivan täysin musertavaa, mutta siitäkin kaikesta pikkuhiljaa selvittiin. Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista. Pusujen kera lähdin suunnitellusti Monacoon toiseen kotiimme hakemaan Jari-Matin papereita ja näkemään ystäviäni. Torstaina palasin reissusta ja järkytyksekseni tuloaulassa vastassa odotti TV-kamera, joka juoksi perässäni kommenttien toivossa. En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti. Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä. Kummallakin meistä täytyy olla mahdollisuus tavalliseen rauhalliseen arkeen ja suomalainen media ei sitä meille annan niin kauan, kuin elämme pariskuntana. Me ollaan molemmat liian herkkiä persoonia kestämään tälläistä median aiheuttamaa painetta. Me pysymme ystävinä ja tuemme toisiamme kaikessa. Emme aijo kommentoida asiaa enempää ja toivomme nyt viimein rauhaa, jotta saamme rauhassa toipua tästä suuresta surusta 💔 Maisa ja Jari-Matti

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

– Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista, Torppa kertoo.

Äskettäin Monacosta palatessaan Maisaa odottivat lentokentällä televisiokamerat, joita Torppa joutui pakenemaan.

– En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti. Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä.

Maisa Torppa korostaa päivityksessään, että eroon ei liity kolmansia osapuolia. Hän haluaa itsensä ja Latvalan elävän tavallista arkea, mutta Torpan mukaan se ei ole mahdollista suomalaisten medioiden vuoksi, mikäli he pysyvät yhdessä.

– Kummallakin meistä täytyy olla mahdollisuus tavalliseen rauhalliseen arkeen ja suomalainen media ei sitä meille annan niin kauan, kuin elämme pariskuntana. Me ollaan molemmat liian herkkiä persoonia kestämään tälläistä median aiheuttamaa painetta.