Rick ja Morty -hittisarja tekee paluun – traileri julkistettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu animaatiosarja Rick and Morty palaa neljännellä tuotantokaudella. Nyt on julkaistu huumoripitoisen scifisarjan traileri. Fanit ovat hekumoineet innoissaan.

Rick and Mortyn kolmas tuotantokausi ilmestyi yli kaksi vuotta sitten, joten ihmiset ovat innoissaan uusista jaksoista. Dan Harmonin ja Justin Roilandin luoma sarja kertoo lahjakkaan, mutta epävakaan tiedemiehen ja hänen tyttärenpoikansa seikkailuista. Sarja on noussut kulttimaineeseen.

Marraskuussa julkaistava neljäs tuotantokausi pitää ennakkotietojen mukaan sisällään yhteensä kymmenen jaksoa. Yhdysvalloissa Adult Swim -kanavan esittämän sarjan paljastettiin taannoin saavan uuden sopimuksen myötä vielä ainakin 70 uutta jaksoa.

Rick and Morty Season 4 – Official Trailer

Check out this action-packed new trailer for Rick and Morty Season 4!

Publiée par IGN sur Lundi 7 octobre 2019