Abigail Ratchfordin uima-allaskuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Paljastelua rakastava kohukaunotar nähdään tällä kertaa poseeraamassa viettelevissä ja hyvin niukoissa bikineissä uima-altaan reunalla. Abigailin bikinipeppu pääsi toden teolla oikeuksiinsa, sillä se oli vielä aavistuksen märkä.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.