Fortnite katosi mustaan aukkoon – nyt julkaistiin kokonaan uusi pelikenttä

Digi Pelit · Tim Isokivi

Huippusuositussa Fotnite-pelissä tapahtui sunnuntaina mullistuksia luvannut hurja käänne. Koko pelikenttä hävisi yllättäen tyhjyyteen. Pelialue joutui Fortniten 10. kauden päätteeksi mustan aukon imaisemaksi sunnuntaina.

Sen jälkeen pelaajat eivät voineet tuntikausiin tehdä muuta kuin tuijotella avaruudessa jäljelle jäänyttä aukkoa. Pelaajien hämmennykseksi heille ei tarjottu tietoa, koska Fortnite tekisi paluun. Hätä jäi kuitenkin lyhyeksi. The Verge -sivuston mukaan Epic-yhtiö on nimittäin jo julkaissut pelin seuraavan luvun, joka kantaa nimeä Fortnite Chapter 2.

Uusi pelialue on edeltäjäänsä laajempi. Se kattaa kaupunkiympäristön sijaan huomattavasti enemmän erämaata. Uudessa luvussa pelaajat pääsevätkin muun muassa kalastamaan, uimaan ja veneilemään.