Härkä iski härkätaistelijaa jalkoväliin – uhri Espanjan kuninkaan lähipiiriä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalta on kantautunut tietoja useista tapauksista, joissa härkätaistelu on päättynyt härkätaistelijan kannalta huonosti. Monissa tapauksissa härkä on päässyt iskemään kiduttajaansa sarvella ja joskus isku on jopa surmannut härkätaistelijan.

Nyt Espanjan Madridissa on sattunut tapaus, jossa härkätaistelija loukkaantui vakavasti härkätaistelussa. Lauantaina järjestetyssä härkätaistelussa härkä onnistui osumaan sarvellaan eläinrääkkääjää jalkoväliin, jolloin terävä sarvi aiheutti vakavia vammoja ainakin sisäreiteen.

Loukkaantunut härkätaistelija Gonzalo Caballero lukeutuu brittilehtien mukaan Espanjan kuningas Felipe VI:n lähipiiriin seurustelusuhteensa kautta. Ansionsa mukaan kerrankin saanut härkätaistelija kiidätettiin paikalta sairaalahoitoon.