Olivia Culpo ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

Set today!!!! 👻

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Missikaunotar poseeraa tällä kertaa todella upeassa kuvassa, jossa hän esittelee rintavakoaan Los Angelesissa. Kuvatekstin perusteella kyse oli jonkinlaisen audiovisuaalisen tuotannon tekemisestä.

View this post on Instagram

Shoulda worn a belt 🤪 @flightphotoagency

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.