Cher Tukholmaan – vaatii peruukeilleen omaa takahuonetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 1964 aktiivisesti artistina esiintynyt laulaja Cher kiertää parhaillaan Eurooppaa Here We Go Again -kiertueensa merkeissä. Iäkäs laulajatar on asettanut keikkapaikoille tiukat vaatimukset hänen takahuoneeseensa liittyen.

Cherin takahuoneessa tulee olla kokonaan oma huone asuja ja asusteita, kuten peruukkeja varten. Nainen lisäksi haluaa, että hänelle tarjoiltu pullovesi on lämpötilaltaan tasan 23,5 celsiusastetta. Naisen käytettävissä tulee olla kaksi suklaalähdettä, toinen maitosuklaalle ja toinen valkoiselle suklaalle. Lisäksi tarjolla on oltava sokeritonta Red Bullia ja Coca-Cola -tölkkejä.

The Sun paljastaa, että nainen haluaa takahuoneeseensa myös Moët & Chandon -samppanjaa, suklaapatukoita, Walkersin Thai-sipsejä ja hedelmälautasia. Takahuoneessa ei saa olla liian tehokasta ilmastointia ja alueen on oltava rauhallinen ja rentouttava. Kiertuetta pidetään hänen jäähyväiskiertueena, ja hän esiintyy huomenna Tukholmassa.