Harry Styles todisti oikeudessa – stalkkeri tuomittiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtyeen laulaja Harry Styles on todistanut oikeudessa Lontoon kotinsa ulkopuolella kuukausien ajan leiriytynyttä fania vastaan. Oikeus totesi miehen syylliseksi. Pohjois-Lontoossa asuva laulaja Harry Styles huomasi huhtikuussa kotinsa eteen leiriytyneen miehen.

Laulaja antoi ensin Pablo Tarazaga-Orero -nimiselle miehelle ruokaa. Hän pyysi koditonta poistumaan, mutta lopulta Styles joutui miehen vainonnan kohteeksi. Stylesin kodin edustalle leiriytynyt 26-vuotias mies pani lopulta lappusia laulajan postilaatikkoon.

Hän vietti talon edustalla kuukausia, joten asia vietiin viranomaisten hoidettavaksi. Nyt Styles on todistanut oikeudessa miestä vastaan. Pablo Tarazaga-Orero todettiin syylliseksi vainoamiseen, ja hän saa tuomionsa 21. Lokakuuta, BBC uutisoi.