Nelli Matula tulikuumassa somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin odotetun esikoisalbuminsa julkaissut Nelli Matula on saanut parissa vuodessa hyvin jalansijaa musiikkimarkkinoilla. Matula on esiintynyt jo muun muassa Blockfesteillä ja Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Äskettäin Nellillä oli hyviä uutisia Jumalatar-albuminsa menestyksestä, sillä levy sai platinaa.

– Jumalatar-albumi meni just PLATINAA! han uskomaton ajatus, et ne biisit, mitä oon joskus jossain studion sohvan nurkassa hahmotellu luurin näytölle on julkastu ja sit te ootte kuunnellu niitä jo yli 20 MILJOONAA kertaa, Nelli Matula iloitsee ja kiittää tiimiään.

Nyt Nelli on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean kuvan, jossa hänet nähdään poseeraamassa kameralle keltaisessa mekossa. Varsin antavalla kaula-aukolla varustetussa asussa popkaunotar pääsee upeasti oikeuksiinsa. Kuvan yhteydessä Nelli viittaa niksiin, jonka mukaan omena päivässä pitää ”kenet tahansa” loitolla.