Oma poika surmasi Tarzan-tähden missivaimon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa on järkytytty Tarzan-roolistaan tunnettua Ron Elyä kohdanneesta perhetragediasta. Tähden vaimo, entinen Miss Florida, joutui pariskunnan oman pojan puukottamaksi.

Santa Barbarassa sijaitsevaan kotiin hälytetyt poliisit löysivät Valerie Lundeen Elyn lukuisiin puukotushaavoihin kuoleena. Tekijäksi paljastui hänen oma poikansa Cameron Ely, joka kuoli BBC-uutissivuston mukaan poliisin luoteihin kodin ulkopuolella.

Tapahtumahetkellä kotona ollut Ron Ely ei loukkaantunut välikohtauksen aikana. 81-vuotias näyttelijä tunnetaan parhaiten nimikkoroolistaan 1960-luvun Tarzan-sarjassa, minkä lisäksi hän on näytellyt muun muassa Wonder Woman ja Superboy -sarjoissa. Veriteon uhri, Valerie Lundeen Elyn, puolestaan kruunattiin Miss Floridaksi vuonna 1981.