Pelaajan unelma! 2 500 retropeliä julkaistiin ilmaiseksi verkossa

Digi Pelit · Tim Isokivi

Internet Archive tarjoaa nannaa erityisesti 1980- ja 90-luvuilla varttuneille pelien ystäville. Verkkokirjastossa on julkaistu valtava määrä tuon ajan PC-pelejä.

Internet Archive -palvelun valikoimiin on lisätty yhteensä 2 500 DOS-peliä. Pelit ovat pelattavissa selaimella suoraan Internet Archivesin sivuilla, eivätkä siis vaadi erillisen emulaattorin lataamista tai asentamista koneelle.

Nyt julkaistujen pelien joukossa on klassikoita, jotka saattavat herättää lämpimiä muistoja erityisesti 90-luvun retropelien ystävien keskuudessa. Näihin lukeutuvat muun muassa sotapelien klassikko Wolfensterin, kauhupeli Alone in the Dark, futuristinen rallipeli Wipeout ja kaupunginrakennussimulaattori Sim City 2000. Onpa joukossa jopa televisiosta tuttu Hugo.

Uusimmat