Verinen ja vaarallinen teinityttö saatu kiinni Harjavallassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi sai äskettäin kiinni Harjavallassa liikkuneen 17-vuotiaan vaarallisen ja verisen teinin. Poliisi sai hänet kiinni Harjavallan keskustan alueelta. Viranomaiset kiittävät kaikkia havainnoista ilmoittaneita.

Nuoren naisen etsintä kesti yhteensä neljä tuntia. Tämä vaikutti paikalliselehtien ja silminnäkijöiden mukaan muun muassa koululaisten eloon siten, että oppilaitosten ovet suljettiin etsintöjen ajaksi. Useat vanhemmat olivat myös saattaneet lapsensa kouluun. Harjavallan keskustassa oli aamulla useita poliisipartioita.

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoi kiinni saamisesta Twitterissä kello 10:01. Teini-ikäisen tytön epäillään syyllistyneen vakavaan väkivaltarikokseen, mutta poliisi ei ole kertonut asiasta tässä vaiheessa enempää.