Mies kiljui kuin pikkutyttö – yritti saada hämähäkkiä ansaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset pelkäävät hämähäkkejä, vaikka ne ovat useimmiten hyödyllisiä kodissa. Hämähäkit syövät erilaisia tuholaisia, kuten punkkeja. Kannattaa myös muistaa, että ihmistä reilusti pienempi hämähäkki pelkää varmasti kaksijalkaista enemmän, kuin ihminen sitä.

Jack Cullen -niminen mies on julkaissut nettiin videon, jolla hän esittelee hämähäkin saalistustaitojaan. Voimme jo tässä vaiheessa paljastaa, että hänen saalistustaitonsa eivät ole kovinkaan hääppöset. Mies yrittää saada hämähäkkiä kiinni tikun päässä olevalla ansalla.

Yritys epäonnistuu, hämähäkki putoaa katosta maahan ja mies saa sätkyn. Cullen juoksee pois paikalta paniikissa ja hänen äänensä muistuttaa esikouluikäistä tyttöä. Videota kuvaava nainen kysyy, mitä mies oikein tekee. Me kysymme aivan samaa asiaa.