Bikinimalli herutteli Mallorcalla – kurvit kuin toisesta todellisuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva plastiikkakirurgien elävä aikaansaannos Candy Charms työskentelee glamourmallina ja aikuisviihdetähtenä. Hän on muokannut kehonsa muotoja rasvansiirtojen ja keinotekoisten täyteaineiden avulla.

Candy Charms lomailee parhaillaan Espanjan Mallorcalla. Hän on ottanut kuvia majapaikkansa peilin kautta omasta vartalostaan ja julkaissut kuvat sosiaaliseen mediaan. Hänen figuurinsa on epärealistinen, sillä jättisuuret rinnat ja muokattu takamus ovat suhteettoman suuret verrattuna minimaalisen kapeaan uumaan.

Hänen pääasiallisena tavoitteena on näyttää bimboblondilta ja Barbie-nukelta. Hän julkaisee vartalostaan sensuroimatonta materiaalia maksusta tosifanien käyttöön. Toisin sanoen muhkeat muodot ovat myös hänen työvälineensä.

View this post on Instagram

Let’s misbehave 💋

A post shared by Candy Charms (@candycharmsofficialx) on

View this post on Instagram

Good morning from Mallorca 💦👑💋 #curvycandy

A post shared by Candy Charms (@candycharmsofficialx) on