Lady Gaga kiidätettiin sairaalaan konsertista – röntgenkuva yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten poptähti Lady Gagan konsertissa tapahtui ikävä onnettomuus, jossa laulajatar putosi faninsa kanssa esiintymislavalta kesken esiintymisen. Lady Gaga pyysi miesfanin lavalle ja hyppäsi sitten miehen syliin.

Fani menetti kuitenkin tasapainonsa astuttuaan vahingossa harhaan, jolloin molemmat putosivat korkealta lavalta. Gaga ja fani selvisivät kommelluksesta ehjin nahoin, sillä poptähti nousi lavalle ja esitti Million Reasons -kappaleen Jack vierellään. Tilanne ei kuitenkaan päättynyt vielä siihen.

Konsertista Lady Gaga kiidätettiin sairaalaan tutkimuksiin, jossa hänen hyvinvointinsa varmistettiin. Poptähti julkaisi myöhemmin päivityksen, jossa hän kertoi, että koko hänen vartalonsa tarkistettiin ja kuvattiin. Päivityksessään Lady Gaga näyttää kätensä röntgenkuvassa ok-merkkiä.