Miamin muskelinaisen uudet rinnat kuin kirsikka kakussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miamissa omaa kuntosalialan yritystä pyörittävä Rahki Giovanni on muuttunut vuosien sinnikkään harjoittelun avulla pullukasta lihaskimpuksi. Hän on ollut aina sataprosenttisesti luomua, mutta halusi hiljattain muokata rintojaan muhkeammaksi. Syynä oli se, että tiukka treeni teki hänen povestaan litteän.

Nyt nainen esittelee vartaloaan yllin kyllin sosiaalisessa mediassa ja hän on ilmeisen tyytyväinen lopputulokseen. Tuntikausien ajan päivittäin kuntosaliharjoitteleva nainen on iloinen tekemästään päätöksestä. Nyt rinnat ovat sopusoinnussa muhkeiden muotojen ja lihasten kanssa.

Nainen on muuttunut kuntoilun ja oikeanlaisen ruokavalion avulla niin sanotusti fätistä fitiksi. Osa ihmisistä kuvittelee, että kehon muokkaaminen on helppoa. Se vaatii kuitenkin pitkäjännitteisyyttä, työtä ja sinnikkyyttä, mikä lopulta palkitaan. Kaikki eivät sitä kestä.