Snoop Dogg palkkasi kannabissätkien käärijän – palkka jopa 50 000 dollaria vuodessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Snoop Dogg tunnetaan kannabiksen viihdekäytön intohimoisena puolestapuhujana. Kiireisellä tähdellä ei ole aina aikaa kääriä savukkeitaan itse, ja niinpä hän on ulkoistanut sen ammattilaisen tehtäväksi.

Snoop Dogg vieraili taannoin Howard Sternin radio-ohjelmassa Seth Rogenin kanssa. Räppäri paljasti palkkanneensa henkilön, jonka tehtävänä on aina tarvittaessa tehdä tyylillä sikarin lehteen käärittyjä kannabissätkiä hänelle ja seurueelleen.

Snoopin mukaan hänen ammattilainen savukkeenkäärijänsä tienaa vuosittain 40 000 – 50 000 dollaria. Henkilön työssään nähnyt Rogen kommentoi käärijän osaavan tulkita ihmisten ilmeiden perusteella, koska nämä ovat savujen tarpeessa.

– Sen tyypin ajoitus on virheetön, Snoop kuvaili.