Josephine Skriver pakarat paljaana terassilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja taannoin myös Tanska sai omansa, kun Josephine Skriver kiinnitettiin Victoria’s Secretin bikinimalliksi. Sittemmin Josephine on nähty kuitenkin vain harvakseltaan julkisuudessa.

View this post on Instagram

GAME DAY! @raiders are my team ride or die.☠️ who is yours?!

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Nyt tanskalaiskaunotar on paljastanut olevansa kova Raidersin fani, sillä hän esittelee tuoreessa kuvassaan joukkueen lippalakkia. Se tosin jää huomiossa kirkkaasti toiseksi, sillä terassilla poseeraavalla Skriverillä on yllään vain alusvaatteet, jotka paljastavat hänen pakaransa. Kuva on ikuistettu Yhdysvaltojen Nashvillessä.

View this post on Instagram

Vegas glam ✨

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

25-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.