Stalkkerit Taylor Swiftille vakava ongelma – pakkomielteinen fani pidätettiin taas

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swift on joutunut toistuvasti stalkkereiden pakkomielteen kohteeksi. Nyt tähden kodin edustalta on jälleen pidätetty sinne pyrkinyt henkilö. Poliisit pysäyttivät miehen, joka yritti tunkeutua Swiftin Rhode Islandilla sijaitsevan kartanon porttien läpi.

Hän väitti puhuneensa tähden kanssa puhelimessa ja saapuneensa paikalle mennäkseen hänen kanssaan naimisiin, TMZ uutisoi.

Swift avautui stalkkeriongelmasta vain muutamaa päivää aikaisemmin CBS Sunday Morning -ohjelmassa. Tähden mukaan hän ei mielellään kerro olinpaikkaansa julkisuudessa juurikin pakkomielteisten fanien vuoksi.

– Yritän olla kertomatta missä menen, sillä se houkuttelee paikalle ihmisiä. Miehiä, jotka luulevat meidän olevan kuvitteellisessa avioliitossa, Swift kuvaili.