Ihmis-Ken työstää uutta musiikkia – muistuttaa ulkonäöltään yhä enemmän muovilelua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, julkaisi aiemmin tänä vuonna Plastic World -nimisen kappaleen italialaisen plastiikkakirurgi Giacomo Urtisin kanssa. Klubibiisi nousi heti Italian ja Dubain tanssimusiikkilistojen kärkeen.

Nyt mies on kaiketi ollut nauhoittamassa uutta musiikkia, koska kertoo Instagramissa viettäneensä työntäyteisen päivän. Samassa yhteydessä hän on käyttänyt musiikkinauhoituksiin sopivia emojeja. Hän on parhaillaan Lontoossa.

Maailmalla ahkerasti matkusteleva mies kävi tänä vuonna myös Istanbulissa kuvaamassa elokuvarooliaan. Tiedossa ei vielä ole, mikä projekti on kyseessä. Hän on kuitenkin ollut ahkerasti erilaisissa medioissa koko vuoden ajan merkittävän ulkonäkömuutoksen jälkeen.