Toimittaja testasi suihinottorobottia: ”Kyllä, se tuntui upealta!”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Markkinoille on tullut tekoälyllä varustettu suihinottorobotti, joka on tarkoitettu miehille. Laitetta ei ole yritetty verhoilla esimerkiksi naiselta näyttäväksi, joten se sopii useimpien miesten masturbointisessioihin.

Men’s Healthin toimittaja Zachary Zane testasi tekoälyllä varustettua suihinottolaitetta. Autoblow AI on verkkovirtaan kytkettävä vekotin, joka mukailee suihinottonautintoa useassa eri säätöasteikossa. Laitteen valmistamista varten analysoitiin 109 tuntia oraaliseksivideoita, jotta robotin antama imusessio olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Edellisiä suihinottorobotteja on kritisoitu niiden liian äänekkään toimintansa vuoksi. Autoblow AI ei Zanen mukaan ollut yhtä äänekäs kuin aiemmat versiot. Robotti pystyy mukailemaan eri asentoja käyttäjänsä mielihalujen mukaan. Men’s Healthin toimittaja masturboi sängyssään selällään maaten.

Hän kytki laitteen verkkovirtaan, lisäsi penikseen vesiliukoista liukastusainetta ja ryhtyi testaamaan suihinottorobottia. Hän myöntää jälkikäteen kirjoittamassaan artikkelissa, että laitteeseen tottuminen kesti joitakin sekunteja, mutta työnnyttyään syvemmälle robottiin alkoi nautinnontaso kohota. Hän lisäsi imuvoimaa ja painetta asteittain. Laitteen ääni koventui maksiminopeudella, mutta toimittaja päätti lisätä katsomansa pornovideon ääntä, mikä peitti robotin surinan.

Hän kertoi syväkurkkutoiminnon olleen niin tehokas, että laukeaminen tapahtui hänen mielestään jopa liian nopeasti ilman kunnollista kiihotuksen kohottamista. Hän yritti keskeyttää ejakuloinnin painamalla laitteen tauko-nappulaa, mutta liian myöhään. Laite teki sen minkä lupasikin ja mitä varten se on ylipäätään kehitetty.

– Kyllä, se tuntui upealta, Zachary Zane kirjoittaa arvostelussaan.