Rattijuoppo ajoi baarin seinään Saariselällä – matkustaja loukkaantui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Syyslomat ovat houkutelleet runsaasti väkeä pohjoisen lomakeskuksiin. Ihmiset nauttivat usein alkoholia pitempien vapaiden aikana. Kaikki eivät kuitenkaan muista, että päihtyneenä tulisi turvautua selvinpäin oleviin kuljettajiin.

Poliisi kertoo ulkopaikkakuntalaisen miehen ajaneen autoa humalassa Inarin Saariselällä ravintola Teerenpesän seinään maanantain ja tiistain välisenä yönä. Miehen kyydissä oli matkustaja, joka loukkaantui ja hänet toimitettiin jatkohoitoon. Poliisi otti paikalta kiinni miehen, jonka epäillään kuljettaneen autoa.

Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Miestä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vamman tuottamuksesta. Teerenpesä oli onnettomuuden aikaan jo suljettu.