Star Wars -saaga kulminoituu joulukuussa – katso tästä The Rise of Skywalker -traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuorein Star Wars -trilogia saa päätöksensä tänä vuonna. Joulukuussa julkaistava Star Wars: The Rise of Skywalker on samalla koko Skywalker-saagan yhdeksäs ja viimeinen osa.

Tulevassa elokuvassa kapinallisten rippeet valmistautuvat viimeiseen taistoon Ensimmäistä ritarikuntaa vastaan. Esimakua seikkailusta saadaan elokuvan viimeisen ja tähänastisista pisimmän trailerin muodossa.

Elokuvan päärooleissa nähdään jälleen Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega ja Osar Isaac. Leiaa esittävä Carrie Fisher ehti menehtyä ennen elokuvan kuvausten aloittamista, mutta hänen hahmonsa on mukana arkistomateriaalin voimin. J. J. Abramsin ohjaama elokuva saa Suomen ensi-iltansa 18. joulukuuta 2019.