Demi Rose yläosattomissa – riisui Las Vegasin takamailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Blessing your Sunday 💗 by @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Usein vähäpukeisena poseeraava Demi on nyt ilmestynyt kameran eteen kokonaan yläosattomissa Las Vegasin liepeillä Red Rockin alueella.

View this post on Instagram

The desert series continues 🏜 by @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.