Essi Unkuri sukelsi bikineissä – upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähtävä missikaunotar julkaisee nykyisin ajoittain upeita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Parhaillaan Unkuri nähdään aurinkolomalla ikuistetuissa somekuvissa. Hän muun muassa snorklaa bikineissä Gili Menon saaren vesillä upeissa turkoosinsävyisissä kuvissa. Kyseessä oli kaiken lisäksi Essin ensimmäinen kerta.

– Tänään pääsin ensimmäistä kertaa ikinä snorklaamaan! Nähtiin kilpikonnia, kaloja, korallia ja vaikka mitä. Kuvia varten uskallauduin vähän sukeltelemaankin, mutta muuten kelluin pelastusliivit päällä pinnassa ihmettelemässä tätä meren elämää, Essi Unkuri kertoo.

Taannoin Unkuri karisti Suomen tomut jaloistaan ja suuntasi ansaitulle lomalle Singaporeen. Kyseessä on hänen ensimmäinen reissunsa noille kulmille, ja tunnelma on ollut korkealla. Essi juhlisti ensimmäistä lomapäiväänsä bikinikuvalla.

– Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa, ensimmäinen lomapäivä. Viime yönä raivattiin tiemme ensimmäistä kertaa ikinä Kauko-Aasiaan ja vitsi, että on ollu siistiä! Singapore on ainakin tähän mennessä ylittänyt kaikki odotukset.