Karmea näky vauvamonitorissa – aavemainen hahmo lapsen vieressä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienen lapsen äiti on kokenut elämänsä säikähdyksen sopivasti halloweenin alla. Nukkuvan lapsen kehtoon vaikutti ilmestyneen aavelapsi. Marita Cibuls oli juuri laittanut 18 kuukautta vanhan poikansa nukkumaan, kun hän vilkaisi vauvamonitoria.

Lapsen vierellä näytti makaavan aavemainen vauva. Säikähtänyt äiti tarkisti lapsen huoneen taskulampun kanssa mutta ei löytänyt mitään epätavallista. Huonosti nukutun yön jälkeisenä aamuna kummitusvauvalle löytyi onneksi luonnollinen selitys. Lapsen pinnasängyn patjassa oli tarra, jossa on vauvan kuva.

Maritan aviomies oli unohtanut laittaa sen päälle sijaiuspatjan vaihtaessaan lakanoita. Helpottunut äiti jakoi tarinan Facebookissa, jossa se on sittemmin kerännyt yli 500 tuhatta tykkäystä.

 

So last night I was positive there was a ghost baby in the bed with my son. I was so freaked out, I barely slept. I even…

Publiée par Maritza Elizabeth sur Vendredi 18 octobre 2019