Isoäidin luultiin kuolleen – aviomies huomasi ruumiin hengittävän juuri ennen krematointia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ennen modernin lääketieteen kehittymistä hautaan saattoi toisinaan päätyä kuolleelta näyttäviä, mutta edelleen elossa olleita henkilöitä. Nyt 70-vuotias isoäiti on ollut vähällä päätyä krematoitavaksi elävänä.

Struumasta kärsinyt Phinij Sopajorn lakkasi hengittämästä thaimaalaisessa sairaalassa 20. lokakuuta. Ruumis odotti buddhalaisia hautajaisia kolme vuorokautta kylmässä arkussa. Phinijin aviomies Thawin oli pesemässä ruumiin kasvoja juuri ennen krematointia kun hän huomasi jotain outoa.

Nainen vaikutti hengittävän ja hänen silmänsä liikkuivat. Paikalle hälytetyt ensihoitajat totestivat Phinijin olevan edelleen elossa. Lääkärin mukaan naisen pulssi on erittäin heikko. Phinijin perhe hoitaa häntä parhaillaan kotonaan. Hänen ei kuitenkaan uskota pysyvän elossa kauaa, uutisoi Yahoo.