Musta joulukuusi on ensi joulun trendi – tältä se näyttää

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Muutama vuosi sitten kaikkien kotona oli valkoinen muovikuusi. Viime vuonna osa uskalsi vaihtaa skandinaavisen tyylin räväkämmäksi ostamalla kotiinsa vaaleanpunaisen kuusen. Tänä vuonna turvaudutaan tyylikkään mustaan.

Sosiaalisen median palvelut ovat täyttyneet inspiraatiokuvista, joissa olohuoneen nurkkaa koristaa pikimusta kuusi. Musta on tyylikäs ja yllättävän juhlallinen, kun koristeena on muuta kuin pääkalloja. Mustat joulukuuset ovatkin tämän vuoden joulutrendin pääosassa.

Osa ihmisistä koristelee mustan joulukuusen jo halloweenjuhliin, koska kauhuteemaan sopiva synkkyys toistuu myös tummista havunneulasista. Kokosimme alle inspiraatiokuvia mustan joulukuusen tyyleistä.

View this post on Instagram

Would you? Even? Consider it? #blackchristmastree

A post shared by SkeletonHD ® (@skeletonhd) on

View this post on Instagram

Black Christmas tree?? Yup. 🖤

A post shared by 𝐊𝐀𝐑𝐀 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐄 (@theblondewanders) on

View this post on Instagram

🖤

A post shared by White Anvil Tattoo (@whiteanviltattoo) on