Humalainen yritti avata lentokoneen oven – matkustajat käärivät muovikelmuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäjältä Thaimaahan matkalla olleella lennolla seurattiin piinaavaa tilannetta, jonka aiheutti humalainen matkustaja. Hänet onnistuttiin pysäyttämään kanssamatkustajien toimesta.

Humalainen mies oli alkanut käyttäytymään aggressiivisesti ja yrittänyt avata koneen ulko-ovea. Yhteensä seitsemän muuta matkustajaa yritti tuloksetta pidätettä häntä paikoillaan. Lopulta mies saatiin pysymään paikoillaan käärmällä hänet muovikelmuun.

Kone teki hätälaskun Uzbekistaniin jossa matkustaja poistettiin koneesta. Alkoholittomaksi väitetty lento ei kuitenkaan jatkunut rauhallisissa merkeissä senkään jälkeen, sillä The Sun -lehden mukaan kaksi humalaista miestä päätyi vielä tappelemaan keskenään koneessa. Lisäksi yksi matkustaja jäi kiinni vessassa tupakoimisesta.