Rakkaus ei katso vartalon kokoa – pariskunta vastaa arvostelijoilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Afrikassa asuvat Dalreece ja Jarreth ovat umpirakastunut pariskunta. Ihmiset kuitenkin arvostelevat heidän onneaan, koska Dalreece on isokokoinen ja tuhti nainen. Jarreth on puolestaan hoikka.

Ihmiset ovat vakuuttuneita, että Jarrethilla on jonkinlainen fetissi lihavia naisia kohtaan, koska hän on rakastunut ylipainoiseen naiseen. Jarreth sanoo, että hän rakastaa Dalreecea hänen kehon koostaan riippumatta. Tinderissä tavannut pari avioitui vuosi sitten.

Dalreece on ollut ylipainoinen koko aikuisikänsä. Hänon kärsinyt painonsa vuoksi itsetunto-ongelmista, mutta miehensä tavattuaan hän on ymmärtänyt, että ihminen on enemmän kuin vartalonsa. Nykyisin hän on hyväksynyt itsensä ja vartalonsa – kiitos kuuluu rakastavalle aviomiehelle.