Ellie Goulding suivaantui: ”Onko lastenteko naimisiinmenon ainoa tarkoitus?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen poptähti, 32-vuotias Ellie Goulding on keskittynyt viime vuosina aiempaa enemmän omaan hyvinvointiinsa. Nainen avioitui elokuussa Caspar Joplingin kanssa. Nyt ihmiset hiillostavat paria lasten tekemisessä.

Ellie Goulding on sanonut, että ei ole tällä hetkellä erityisen kiinnostunut lisääntymään. Häntä ärsyttää, että ihmiset luulevat avioitumisen ainoana syynä olevan lasten tekemisen. Ihmiset kyselevät perheen perustamisesta jatkuvasti.

– Vihaan sitä että se saa minut tuntemaan, kuin vanhemmuus olisi ainoa tarkoitukseni maailmassa, Ellie Goulding napauttaa Instagramissa.

Laulaja saavutti megasuosion debyyttialbumillaan vuonna 2010. Suosion varjopuolena hän paloi loppuun hektisen kiertueaikataulun vuoksi. Hän on kertonut sairastavansa huijarisyndroomaa.

View this post on Instagram

I spoke to @britishvogue about my wedding dress, and this is what I said 😊 “I was so thrilled and excited when I found out that the iconic and unparalleled Chloe wanted to design a bespoke wedding dress for me. I have loved them and their incredible team for years, so it only seemed right for Chloe to play big part of this special day. From day one they worked along side me to design, from head to toe, something timeless and classic, but with the all the Chloe opulence and spirit. Natasha was the perfect collaborator. I have never felt more special than the moment I first tried the dress on in Paris, and it was utterly awe inspiring to see the craftsmanship and attention to detail (I had C and E in the lace on veil, and the Yorkshire rose) they understood my longing for a very traditional dress 👗 Actually I could never thank you enough my dear people at @chloe , especially @nramsaylevi and @arnaudcauchois and to the lovely @juliahobbs_ . 💘

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on