Jättirinnat eivät mahtuneet toppiin – bimboblondin kaula-aukko repesi vaaksan verran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen povipommi Sindy Stralet on löytänyt itselleen elämäntarkoituksen jättisuurten rintojensa avulla. Nainen havittelee mainetta ja mammonaa muokkaamalla itsestään ultimaalista bimboblondia.

Yksinhuoltajaäiti on kertonut, että ei saa olla oma itsensä norjalaisten keskuudessa, koska ihmiset arvostelevat hänen ulkonäköään ja jäävät tuijottamaan kaikkialla minne meneekin. Keinotekoinen ulkomuoto ja paljastavat vaatteet eivät hänen mukaansa saa ihmisiltä muuta kuin halveksuvia katseita. Seksikkäitä kuvia Instagramiin julkaiseva nainen on sanonut, että tuntee olonsa paremmaksi nettimaailman kautta.

Hän julkaisi äskettäin Boobs Dance -nimisen kappaleen ylistyslauluna jättimäisille rinnoilleen. Hänen povensa on jo niin iso, ettei se mahdu tavallisen topin alle. Todisteena tästä on kuva, jonka Sindy Stralet on julkaissut Instagramiin. Topin kaula-aukkoa on jouduttu repimään auki.