Venäjän Kippari-Kalle hävisi MMA-ottelun minuuteissa – keinotekoiset lihakset eivät auttaneet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet venäläisestä Kirill Tereshinista, joka on käyttänyt Synthol-öljyä käsivarsien ympärysmitan kasvattamiseen. Hän on tehnyt keinotekoisista lihaksista tavaramerkkinsä. Öljytäytteillä ei kuitenkaan saavuteta voimaa.

Tämän Venäjän Kippari-Kalleksi ristitty sai kokea nahoissaan. Hän halusi testata kykyjään MMA-ottelussa, kilpailemalla 43-vuotiasta vapaaottelija Oleg Mongolia vastaan. Daily Mailin mukaan 23-vuotias Kirill Tereshin kesti ottelua kolme minuuttia, ennen kuin hän luovutti.

Siperiassa järjestetystä matsista on julkaistu video nettiin. Venäjän Kippari-Kalle nousi taannoin otsikoihin ruiskutettuaan litratolkulla Synthol-öljyä käsivarsiinsa. Hänen käsiinsä ilmestyi taannoin kuolioita ja miehen kädet saatetaan amputoida komplikaatioiden lisääntyessä.