Järkyttävä tilanne sirkuksessa – karhu hyökkäsi kouluttajan kimppuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäläisessä sirkuksessa todistettiin taannoin järkyttävää tilannetta. Esiintymässä ollut karhu hyökkäsi yllättäen kouluttajansa kimppuun yleisön katsellessa tilannetta kauhuissaan.

Tapahtumasta kuvattu video ei sisältönsä puolesta sovellu herkimmille katsojille. Välikohtaus tapahtui Anshlagin sirkuksessa Karjalan tasavallan Aunuksessa. Kottikärryjä työntänyt karhu hyökkäsi kouluttajansa Ruslan Solodyukin kimppuun miehen vedettyä sen kaulan ympärillä ollutta ketjua.

Avustaja syöksyi apuun ja alkoi potkimaan eläintä. Karhu pysäytettiin lopulta tainnutusaseella. Solodyukin mukaan 16-vuotias karhu ei ole ollut aikaisemmin väkivaltainen, ja hän uskoo sen käyttäytyneen aggressiivisesti nivelkipujen vuoksi.

Venäläisviranomaiset ovat sittemmin aloittaneet tapaukseen liittyvät tutkinnat, uutisoi Independent.