Mies säästi leikatut kyntensä – teki niistä ”jalokiven” vihkisormukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen mies on kerännyt vuoden ajan leikattuja kynsiään. Mies on valmistanut kynsistään mustan jalokiveä muistuttavan möykyn, jonka hän on istuttanut valmistamaansa hopeasormukseen.

Osa ihmisistä haluaa kosia tavallista vihkisormusta merkityksellisemmällä korulla. The South China Morning Post on julkaissut Twitterissä videon, jolla nähdään kynsistään jalokiven valmistaneen miehen tarina. Hän keräsi leikkaamiaan kynsiä vuoden verran.

Kynnet muodostivat tasaisen jauheen tehosekoittimessa. Hän sekoitti jauheen nesteeseen ja puristi siitä tiiviin massan. Uunissa paistamisen jälkeen hän muotoili möykystä timantin muotoisen. Oksettavaa vai keskeliästä? Valitettavasti sormus ei pääse morsiamen nimettömään, koska se oli naisen mukaan liian iso.