Hauskat ideat halloweenin naamiaisasuihin – koko kaveriporukka samaan teemaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä haluaa pukea koko kaveriporukan yhden ja saman halloweenin naamiaisasuteeman mukaisesti. Erilaiset televisiosarjat hahmoineen sekä legendaariset sadut ja tarinat tarjoavat runsaasti ideoita. Miten olisi esimerkiksi Liisa Ihmemaassa -teeman puvut?

PureWow-sivusto on listannut joukon muita ideoita ryhmäasuksi naamiaisiin. Kolme ihmistä voi pukeutua banana split -jälkiruoaksi. Toiset voivat esittää värikyniä tötteröhatuissaan ja kolmannet ovat ninjoja. Pukujen tekeminen ei välttämättä vaadi tuntikausien valmistamistaitoja, jos idea on erinomainen.

Jali ja suklaatehdas -teeman asut syntyvät Jalista ja umppalumpista. Yksi porukka on pukeutunut pitsaviipaleiksi, jotka muodostavat kokonaisen pitsan jengin koossa ollessa. Ruokamaailmasta löytyy runsaasti ideoita, kuten tequila, sitruunaviipale ja suolapurkki tai suklaakeksi ja maitolasi.

View this post on Instagram

my ninjas

A post shared by S T A C E Y (@stclu) on

View this post on Instagram

Devour this sweet treat! 🍌🍨

A post shared by Crystal Lam 🍟🥑🍕🍗 (@crysweezy) on