Kevin Hart toipuu rajusta auto-onnettomuudesta – jakoi koskettavan videon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko ja näyttelijä Kevin Hart joutui syyskuun alussa rajuun auto-onnettomuuteen. Siitä toipumisen kerrottiin todennäköisesti kestävän oman aikansa. Nyt edelleen toipumassa oleva tähti on tarjonnut faneilleen tilannepäivityksen.

40-vuotias Hart julkaisi Instagramissa lähes kaksiminuuttisen videon, jossa seurataan tähden vaativaa kuntoutusta vakavan onnettomuuden jäljiltä. Videolla kuullaan myös Hartin mietteitä onnettomuudesta ja toipumisesta.

– Vaikka kuinka luulisit olevasi kontrollissa, et ole. Kaikki voi päättyä yhtäkkiä, Hart avautuu videolla.

– Näen asiat uudella tavalla onnettomuuden jälkeen. Näen elämän aivan uudesta perspektiivistä. Arvostukseni elämää kohtaan hipoo kattoa. Olen kiitollinen pelkästään täällä olemisesta ja tiellä isommaksi sekä paremmaksi versioksi itsestäni, tähti jatkoi.

 

Uusimmat