Kevin Hart toipuu rajusta auto-onnettomuudesta – jakoi koskettavan videon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko ja näyttelijä Kevin Hart joutui syyskuun alussa rajuun auto-onnettomuuteen. Siitä toipumisen kerrottiin todennäköisesti kestävän oman aikansa. Nyt edelleen toipumassa oleva tähti on tarjonnut faneilleen tilannepäivityksen.

40-vuotias Hart julkaisi Instagramissa lähes kaksiminuuttisen videon, jossa seurataan tähden vaativaa kuntoutusta vakavan onnettomuuden jäljiltä. Videolla kuullaan myös Hartin mietteitä onnettomuudesta ja toipumisesta.

– Vaikka kuinka luulisit olevasi kontrollissa, et ole. Kaikki voi päättyä yhtäkkiä, Hart avautuu videolla.

– Näen asiat uudella tavalla onnettomuuden jälkeen. Näen elämän aivan uudesta perspektiivistä. Arvostukseni elämää kohtaan hipoo kattoa. Olen kiitollinen pelkästään täällä olemisesta ja tiellä isommaksi sekä paremmaksi versioksi itsestäni, tähti jatkoi.