Pia Lamberg riisumassa alaosaansa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

View this post on Instagram

Golden hour 🌅 . . . Photo @thomaslouvagny

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Nyt Lamberg nähdään poseeraamassa upeassa bikinikuvassa, jonka valokuvaaja Thomas Louvagny on ikuistanut Los Angelesin pohjoispuolella sijaitsevan Malibun rannalla. Kuvassa suomalainen kaunotar keikistelee niukoissa bikineissä ja näyttää olevan aikeissa riisua niiden alaosan.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.