Donald Trump muutti – asuu nykyisin Floridan golfklubillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on asunut New Yorkin Manhattanilla Trump Tower -pilvenpiirtäjässään perheensä kanssa. Nyt hän on kyllästynyt newyorkilaisiin viranomaisiin, joten mies pakkasi perheensä ja muutti osoitteensa pysyvästi Floridaan.

Hän omistaa Mar-a-Lago -golfkeskuksen Palm Beachilla. Hän on viettänyt viime aikoina enemmän aikaa Floridassa kuin Manhattanilla. Mies on hermostunut etenkin siitä, että New Yorkin viranomaiset ovat pyytäneet häntä luovuttamaan veroilmoituksensa.

New York Timesin mukaan myös Donald Trumpin perhe on muuttanut pysyvästi asuinpaikkansa New Yorkista Palm Beachille. Osoitteenmuutos on tehty syyskuussa. Muutto oli yllättävä veto, sillä hän on pitänyt New Yorkin Manhattania maailmannapana.