Ulkonäkömuokkauksille ei näy loppua – ihmis-Ken sai tällä kertaa uudet hampaat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Päästä varpaisiin itsensä plastiikkakirurgisesti muokannut bralisilalaissyntyinen ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, on päättänyt muuttua tänä vuonna kokonaan uuden näköiseksi. Muutos alkoi vuoden alussa pitkällä leikkaussarjalla. Äskettäin hän otti myös hiusten pidennykset.

Nyt 35-vuotias seurapiirijulkkis, laulaja ja kosmopoliitti Rodrigo Alves on saanut uudet hampaat. Mies kertoo Instagramissa vierailleensa monen julkkiksen tavoin Turkissa. Hän on saanut uudet ja vitivalkoiset kuoret hampaisiinsa.

Monet mallit ja julkisuuden henkilöt ovat käyneet samalla Dental Centre Turkeyn klinikalla Rodrigo Alvesin kanssa. Ihmis-Kenin hampaat ovat nimeltään valkoinen Hollywood-hymy. Sitä se todellakin on.