Heidi Klumin härski asuvalinta – paljaat jättirinnat scifi-teemaisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Viime kesänä hän avioitui upeissa satuhäissä.

View this post on Instagram

Thank you to all of the people who worked so hard to make #heidiklumhalloween2019 such a blast! Also, thank you to all of the fans who came out in the rain to watch me get ready. The @prorenfx team are such talented artists… it really is an honor to be their living canvas… I was so happy that @amazonprimevideo allowed us to show people how much work the team put in to make my crazy fantasy a reality! Thank you to @cathedralenewyork @moxyeastvillage for hosting my party and for this amazing cake 🎂 celebrating my past 19 years of costumes! Finally, a huge thank you to the one and only @questlove for keeping me dancing even after 13 hours in the makeup chair! 🎃🕷💀🧛🏻‍♀️🐀🕸👻🖤 #heidihalloween 📸@instamaxmonty

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Nyt Heidi on viimein paljastanut kovasti odotetun Halloween-asunsa, jota on odotettu fanien keskuudessa kuin kuuta nousevaa. Hän nimittäin paljasti asustaan kuvia sosiaalisessa mediassa jo matkan varrella viime päivinä. Nyt asu on siis paljastunut, ja se on suorastaan härskin karmaiseva. Jättimäiset rinnat roikkuvat nimittäin paljaana ja nänneistä lähtee scifi-elokuvien tyyliset letkut.

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli aikoinaan pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.