Huikea näky – ravintolan halloween-koristeet vertaansa vailla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween on Yhdysvalloissa suuri juhla, mikä näkyy esimerkiksi kotien ja yritysten koristeluissa. Niistä upeimpiin lukeutuvat tänä vuonna todennäköisesti Pennsylvaniassa sijaitsevan ravintolan halloween-rekvisiitat.

Pittsburghissa sijaitsevassa Angelo’s Il -ravintolassa halloweeniin on valmistauduttu Ghostbusters-elokuvien tunnelmissa. Ravintolan katolla nähdään ilmalla täytetty versio elokuvasarjan ensimmäisestä osasta tutusta jättiläismäisestä vaahtokarkkimiehestä.

Vaahtokarkkimiehen lisäksi ravintola vaikuttaa joutuneen toisenlaisen hirviön hyökkäyksen kohteeksi. Sen ikkunoista nimittäin pursuaa joukko vihreitä, pimeässä hohtavia lonkeroita.

 

Check this out!Thank you Mon Valley Drone for video and photos!

Publiée par Angelo's II sur Dimanche 6 octobre 2019

Publiée par Angelo's II sur Samedi 12 octobre 2019