Kim Kardashianin kurvit pienenpienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi äärimmäisyyksiin menevistä räppäreistä on Kanye West, joka on naimisissa superjulkkis Kim Kardashianin kanssa. Miehellä on aina ollut vahvat mielipiteet, eikä hän peittele niiden kertomista tai esille tuomista. Taannoin Kardashian kertoi, että toivoisi miehen mielipiteiden olevan rauhallisempia.

View this post on Instagram

Harvard Law…. What? Like it’s hard???

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nyt Kim on julkaissut sosiaalisessa mediassa joukon ilmeisesti muutaman vuoden vanhoja valokuviaan, joissa hänet nähdään poseeraamassa pienenpienissä bikineissä ja hieman nykyistä luonnollisemman näköisenä.

View this post on Instagram

Legally Blonde

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian on sanonut kaikesta huolimatta tukevansa aviomiestään, vaikka hän ei olisikaan Kanyen kanssa samaa mieltä. Vaimo myöntää, että hänen aviomiehensä suhtautuu kaikkeen intohimoisesti ja toisinaan nainen toivoisi hänen olevan hieman neutraalimpi. Kanye on myös muuttunut paljon heidän avioliittonsa aikana. Kim on kiitollinen, että he ovat kuitenkin edelleen naimisissa, People-lehti uutisoi.