Mies pukeutui Donald Trumpiksi – teinityttö iski nyrkillä leukaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja hänen ajamansa politiikka on repinyt koko kansakunnan kahtia. Miestä joko rakastetaan tai vihataan. Nyt eräs floridalainen teini on osoittanut oman mielipiteensä väkivaltaa käyttäen.

The Smoking Gun kertoo 14-vuotiaan iskeneen kummitustaloon perheensä kanssa jonottaneen miehen kimppuun yllättäen. Tyttö oli nauranut sen jälkeen, kun oli lyönyt miestä. Hänen kaverinsa julkaisivat iskusta videon Instagramiin.

Collier Countyn tivolissa tapahtunut episodi päätyi poliisin tutkittavaksi, kun Donald Trumpiksi pukeutunut mies ilmoitti asiasta huvittelupaikan työntekijöille. He soittivat poliisin. Kun teiniltä kysyttiin motiivia nyrkiniskulle, sanoi hän haluavansa lyödä Donald Trumpia. Tyttö sai porttikiellon tivoliin.