Pikkutytön toteamus rakkaudesta somehitiksi – lasten suusta totuus kuullaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isänpäivän lähestyessä perheen vanhemmat voivat huvittuneena muistella tilanteita, joissa lapset ovat tokaisseet suorasukaisia sanoja isilleen. Yleensä isukit ovat perheen rennompia osapuolia, joiden kanssa voi hassutella.

Toisinaan perheen pienimmät myös niin sanotusti vedättävät isiä tai vitsailevat heidän kustannuksellaan. On sanottu, että lasten suusta kuullaan totuus, koska pienokaiset eivät osaa vielä suodattaa mielipiteitään. Tenavat voivat laukoa ääneen kaiken mitä mieleen juolahtaa.

Eräs ovikamera on kuvannut isän ja tyttären välisen keskustelun. Lapsi sanoo isälle rakastavansa tätä, johon isä vastaa saman takaisin. Yllättäen tyttö tokaisee: ”Äiti rakastaa minua enemmän”, ja isä äimistyy lapsen sanoista ja mutisee takaisin sarkastisen kiitoksen.