Kaikkien aikojen Kawaii-mestarit – japanilainen tyyli viety äärimmäisyyksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva kaveriporukka on ihastunut värikkääseen kawaii-tyyliin. Sean, Monqiue ja Kaiiya herättävät huomiota kaikkialla minne menevätki. Kolmikko näyttää siltä, kuin yksisarvinen ja halinallet olisivat räjähtäneet heidän päälleensä.

Instagramissa tavanneet nuoret aikuiset ovat ystävystyneet myös tosielämässä. Heitä yhdistää mielenkiinto harajukumaiseen olemukseen ja siihen, että jokaisella ihmisellä on oikeus olla omanlaisensa. He uskovat, että söpöksi ulkoisesti itsensä tunteva ihminen on sitä myös sisäisesti.

Yhdysvalloissa on runsaasti vaihtoehtotyylin kannattajia, jotka tapaavat säännöllisesti. Porukassa vallitsee ystävällinen ja salliva ilmapiiri. He ovat löytäneet toisensa.