Pallopäävalaat yllättivät suppailijat – ikimuistoinen näky videolle islannissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Islannissa suppaillut ryhmä oli yllättynyt, kun yhtäkkiä lautojen ympärille ilmestyi suuri valasryhmä. Pallopäävalaat päättivät osallistua vesiurheilutunnille ja melojat saivat ikimuistoisen kokemuksen.

Sigríður Ýr Unnarsdóttir on kuvannut videolle, kuinka pallopäävalaat leikkivät suppailijoiden kanssa. Delfiinin kaltaisesti uivat nisäkkäät eivät pelkää melojia. Päinvastoin, ne ovat erittäin kiinnostuneita suppailijoista.

Suppailijat tuskin unohtavat kokemusta koskaan. Grindvalainakin tunnetut uimamaisterit voivat kasvaa kuuden metrin pituiseksi ja kolmen tonnin painoiseksi. Nämä valaat halusivat ainoastaan leikkiä suppailijoiden kanssa, eikä niistä kaiketi aiheutunut vaaraa vesiurheilijoille.